úterý 26. října 2010

First

Ahoj! 

Vy mě neznáte. Já vás však ano - už poněkud dlouhou dobu. Píšu komentáře pod články a už mi nestačí být ta neznámá. Založila jsem si blog. Proč? Dříve jsem měla blog na serveru blog.cz. Byla jsem mladá, nevyznala jsem se a nevěděla jsem, co chci a co mě baví. Mám ráda módu a v budoucnosti bych se chtěla na módu zaměřit. Zároveň ale také vím, že tento sen, pokud to tak mohu nazvat, sdílím s velkou spoustou dalších děvčat (i chlapců), které módě rozumí víc než já. A asi proto jsem tu. Chci psát pro vás, získat nové poznatky a zkušenosti v tomto směru, sdílet s vámi názory, podělit se o ně anebo se jen tak s někým seznámit. Nezamýšlím se stát slavnou a známou. Jenom mě to baví a chci s vámi sdílet i mou část života. Mám ráda módu, angličtinu, design, hudbu, jídlo, časopisy a hromadu dalších věcí. Ráda povídám, píšu, čtu, hádám se a diskutuju.

Jmenuji se Michaela, ale budete mě poznávat podle nicku Michele. Pokud se chcete na něco zeptat, můžete. Na blogspot jsem nováček, a tak doufám, že se tu brzy zorientuji. Nechci nikoho kopírovat. Jsem sama sebou. Jak ve svém reálném životě, tak i tady.

Možná to ani nečtete, nejspíš vás to nezajímá. Mě zbývá jen doufat, že se to postupem času změní a nějací čtenáři mi věrní budou. :)

Sigrid Agren & Paricia van der Vliet

A kdyby Ježíšek nevěděl, co mi přinést. Tyhle šaty vůbec nejsou k zahození :)

Michele

7 komentářů:

  1. Tak to jsem zvědavá na další příspěvky :)
    A jak by ses v budoucnu chtěla na módu zaměřit?, zajímá mě to...:) Vlastně by mě to zajímalo u více blogů, jetsli všichni čekáme nějakou karieru v oblasti módy...
    Hodně štěstí na blogspotu, vítej!

    OdpovědětVymazat
  2. Takže zaprvé děkuji za komentář. Nevím jak sem nalákat čtenáře, příjde mi zvláští psát si sama pro sebe. Jsem ráda, že mám jeden jediný komentář :) Děkuju. A s tou módou. Já to myslím obecněji .. Jsem na gymnáziu a ráda bych šla na vysokou školu obor žurnalistika a komunikační studia ..redaktorka, fotografka, moderátorka ..ale pak třeba stylistka. Něco, kde bych byla blízko tomu, co mě baví :) Byla bych ráda i modelkou, ale na to nevypadám. Tak to chci zažít aspoň z druhé stránky. Je to můj sen, doufám, že splnitelný :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Piš kdyžtak na mail! :)
    Tak to jo, no každý máme sny..Já jsem sice na návrhářství, ale taky uvažuji o té žurnalistice (redakce). Jsem hlavně ráda že už teď dělám co mě baví a hlavně že jsem v oboru a mám k té módě nebo spíše k tomu "řemeslu" blízko každý den :)
    Budu se snažit, to návrhářství by bylo asi nejkrásnější, ale možná by mě i víc bavilo pracovat v módním časopise...To se všechno uvidí, každopádně já to nenechávám jen tak, nemám to ráda a přemýšlím nad tím každý den:D Vždyť už jen necelé 4 roky, pak maturita a je to tu :D Ono se to nezdá:) Každopádně tahle škola je skvělá, náročná, ale mám ji ráda:)
    Každý sen je splnitelný, když se chce! :)

    OdpovědětVymazat
  4. To víš, že si to přečteme a že nás zajímáš :-)
    Ty šatičky jsou nádherné :) Taky bych je brala pod stromeček :)
    Vítám Tě na bloggeru :-)

    OdpovědětVymazat
  5. Se spoustou Tvých názorů se ztotožňuji: Také mám ráda co ty, včetně módy, které bych se chtěla věnovat, ale uvědomuju si tu obrovskou konkurenci, která tu je :( Kéž bych se tak jednou módou mohla živit! Přeji Ti hodně štěstí, třeba Nám to dopadne:)

    OdpovědětVymazat
  6. prajem vela citatelov, a kedy mozme cakat dalsi clanocek?inak pekny uvodnik a aj logo:)

    OdpovědětVymazat
  7. S tvým článkem souhlasím a přeju hodně štěstí, ať se ti daří! :)

    OdpovědětVymazat