úterý 25. ledna 2011

fashion blogger?

Tak si tak říkám, že bych možná měla něco napsat. Přemýšlím dokonce nad tím, že bych tento blog uvedla konečně do provozu, když už jsou uzavřené ty známky a škola mě začne znepokojovat až na konci května. :)
Nejsem žádná modelína ani ikona, jsem obyčejná holka, co má však slušivé oblečení v lásce. Zároveň jsem však člověk, který čtyřikrát týdně sportuje. Od pěti let závodně cvičím aerobik, v této době už působím více jako trenér než závodník, hodně času tedy strávím v tělocvičně. To znamená, že v mém šatníku se najde možná skoro z poloviny to sportovní oblečení.
Jak jsem si pak mohla založit blog o módě? Zkrátka mě to baví. A když nemám zrovna trénink, závody nebo školu, ráda trávím čas lenošením, čtením módních časopisů nebo mnou milovaným nakupováním. Denně si čtu vaše skvělé blogy, které doslova hltám. A ikdyž můj blog nebude zase taková bomba, doufám, že nějaké čtenáře získám a slibuji, že články psát budu. Bude to můj deníček, moje galerie a bude tu prostě vše, co se mi líbí nebo o co si napíšete. So let's go!





Vždycky asi budu více fotograf než modelka.

Žádné komentáře:

Okomentovat